Rezervirajte sobu

Dolazak:

Broj noćenja:      

Pristupni kod (opcionalan):
Moje rezervacije »

Kontakt

Art Hotel
Ulica Slobode 41, 21000 Split, Croatia
Telefon:+385 21 302 302
Telefaks: +385 21 302 300
E-mail: prodaja@arthotel.hr


Caffé bar Art

Želite li ležernije, no ipak rafinirano okruženje pridružite nam se u caffé baru Art.
Naši djelatnici izvrsni su poznavatelji ugostiteljske struke te Vam preporučamo da se prepustite njihovom odabiru koktela i napitaka i uživate na otvorenoj terasi.


 

Restoran Art

Doručak

U restoranu Art bogati buffet doručak poslužujemo svakog dana od 6 do 10 sati.

Bogat izbor, dnevno svježe namirnice te svakodnevna iznenađenja našeg šefa kuhinje zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Kako je doručak najvažniji obrok u danu i potrudili smo se servirati Vam raznoliku ponudu koja će primamiti i one zaista probirljive da izaberu idealnu kombinaciju baš po svojem ukusu. Doručkovati možete i na terasi restorana, a jutra su u Splitu najčešće okupana suncem i morski svježa. U slučaju da buffet ne nudi Vaše omiljeno jelo, povjerite to našem ugostiteljskom osoblju.

À la carte restoran

Želite li organizirati poslovni ručak ili večeru, provesti romantičnu večer sa dragom osobom ili jednostavno si priuštiti dobar obrok, naš à la carte restoran Vam je na usluzi svakog dana od 15 do 23 sata. Namirnice od provjerenih, domaćih proizvođača i dostavljača te kreativan šef kuhinje dovoljna su garancija da će sva vaša čula uživati. 

  • Hladna predjela: dalmatinski pršut, paški sir, marinirani inćuni ili tunjevina te slana srdela ili inćun
  • Goveđa, juha od povrća ili rajčica
  • Topla predjela: tjestenina sa škampima, tunjevinom, sirom i pršutom, kozicama, lososom ili rajčicama, rižot sa škampima te špageti bolognese
  • Glavna jela: biftek, ramsteak, teleći kotleti, piletina, fileti tunjevine ili lignje sa žara, teleći medaljoni s gljivama, prženi koluti lignje ili teleći rižoto
  • Prilozi: blitva na dalmatinski, kuhani ili pire krumpir, pomfrit, njoke, povrće sa žara ili riža
  • Salate: miješana, zelena, salata od rajčica ili kupusa, kisele paprike ili krastavci
  • Deserti: palačinke s čokoladom, sladoled ili svježe voće